Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعد مشکی عقیده دارد در کشور ما پوستر کارکرد اصلی خود را از دست داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساعد مشکی طراح گرافیک درباره نمایشگاه مجازی "8*40" که با موضوع جلوه هنر مقاومت در هنرهای تجسمی از سوی موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر برگزار می‌شود، درباره برگزاری آنلاین این نمایشگاه‌ هنری گفت: گرچه برگزاری آنلاین نمایشگاه‌های هنری مزایایی دارد، اما به نظرم در حال حاضر از روی ناچاری نمایشگاه‌ها را به صورت آنلاین برگزار می‌کنیم، چراکه مهم‌ترین وجه برگزاری نمایشگاه هنری، گرفتن بازخورد از مخاطب و گفتگو و بحث رو در رو درباره آثار است که در برپایی آنلاین، چنین نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند تا پیش از شیوع بیماری کرونا، برخی گالری‌ها آثار نمایشگاه‌هایشان را در وب‌سایت‌شان یا شبکه‌های اجتماعی نمایش می‌دادند که مثل نمایشگاه آنلاین بود و این اتفاق جدیدی نیست.

وی با اشاره به تغییر در شیوه نمایش آثار گرافیکی به ویژه "پوستر" برای مردم و مخاطب عادی، بیان کرد: در همه جای دنیا پوستر به عنوان یکی از اقلام گرافیک مخاطبی به نام جامعه دارد و محلی برای نصب آن در اختیار قرار می‌گیرد و برای مردم به نمایش گذاشته می‌شود اما در ایران،  پوستر در نمایشگاه  نصب می‌شود و مخاطب آن هم اغلب خود طراحان گرافیک هستند. معنایش این است که پوستر کارکرد ندارد.

مشکی درباره اثرش که در نمایشگاه "8*40" حضور دارد، گفت: در این پوستر، از بخشی کوتاه از شعر سیاوش کسرایی با عنوان "آرش کمانگیر" استفاده کرده‌ام که با نقوشی از چاپ سنگی و  به صورت افقی کار شده است.

این طراح  گرافیک درباره آثار هنری با موضوع دفاع مقدس و لزوم پرداختن به این موضوع برای نسل جوان، گفت: وقتی از واژه "مقدس" استفاده می‌کنیم، کار را برای طراحان و هنرمندان و پرداختن به این موضوع سخت می‌کنیم. وقتی موضوعی مقدس می‌شود، خطوط قرمزی دارد که نمی‌توان از آن عبور کرد یا به آن پرداخت. در نتیجه بخش‌های زیادی از موضوع ناگفته می‌ماند. در واقع محدودیتی به وجود می‌آید که دست هنرمندان در همه زمینه‌ها و دست طراحان گرافیک هم برای پرداختن به آن محدود می‌شود.

وی تاکید کرد: شاید به همین دلیل است که بسیاری از زوایای هشت سال دفاع مقدس، پنهان مانده است. جنگ هرگز خوشایند نبوده و همه بر عواقب ناخوشایند آن آگاهند. هیچ‌‌کس ویرانی، کشتار و آوارگی را دوست ندارد. همه آن‌ها که در جنگ کشته می‌شوند انسانند. باید بتوانیم ترس، عشق، گریه، فراغ و اندوه از دست دادن عزیزان را به شکلی واقعی نشان دهیم.

این هنرمند پیشکسوت در پایان با بیان اینکه نسل من این موارد را بسیار واقعی در دوره جنگ لمس کرده است، گفت: دوستان، همکلاسی‌ها و عزیزانی را در آن هشت سال از دست داده‌ایم که جایشان در میان ما بسیار خالی است. آن‌ها همه مثل ما انسان‌‌های معمولی بودند و ارزش‌شان به همین است که توانستند از عزیزترین چیز، یعنی از جان‌شان، بگذرند. بنابراین وقتی تقدس به میان می‌آید، نمی‌توانیم از وجود واقعی‌شان به تمامی صحبت کنیم.

 

انتهای یپام/

منبع:هنر آنلاین

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه لایحه آیین دادرسی تجاری تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، گفت: امیدواریم هر چه سریع تر به صحن برود و تصویب شود تا بتوانیم این دادگاه‌ها را راه بیندازیم و از فعالان اقتصادی حمایت کنیم.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: نامگذاری سال اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را دخیل کردند و اگر مردم پای کار بیایند، آثار و برکاتش فراوان خواهد بود و در نظام اسلامی این را شاهد بودیم هر جا مردم پای کار آمدند، خیلی از مشکلات کشور حل شده است.

وی افزود: مشارکت مردم یعنی سرمایه‌های خرد و کلان به عرصه تولید وارد شود و در صورتی که زمینه این کار فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت دلالی(از جمله طلا، سکه و مسکن) می‌رود.

حمیدی با بیان اینکه معتقدم مردم این آمادگی را دارند که سرمایه خود را بیاورند و مسئولان باید زمینه را فراهم بکنند، گفت: مردم گلایه دارند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و قوانین و مقررات دست و پاگیر است و این گلایه به‌جاست لذا درخواست داریم در سالی که مقام معظم رهبری این نقشه راه را ترسیم کرده‌اند، پای کار بیاییم و آسیب شناسی کنیم تا بتوانیم سرمایه مردم را به عرصه تولید جذب کنیم ما نیز در دستگاه قضایی حمایت می‌کنیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، کار مهم و ضروری است، تصریح کرد: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و بسیاری از مشکلات قضایی را رفع می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته است، افزود: امیدواریم هر چه سریع تر به صحن برود و تصویب شود تا بتوانیم این دادگاه‌ها را راه بیندازیم و از فعالان اقتصادی حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • جدیدترین قیمت شاهین در بازار؛ شاهین کارکرده چند؟
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • سند جامع سومین حرم اهل بیت(ع) رونمایی می‌شود
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • قیمت شاهین از ۸۰۰ میلیون تومان گذشت
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • نویدکیا: چه زمانی گفتم کار خارق‌العاده‌ای کردم؟ شما خودتان را ناراحت نکنید!