Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-03@05:40:21 GMT

دستگاهی که می‌تواند اشارات دست را تشخیص دهد

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۲۶۲۷۲

دستگاهی که می‌تواند اشارات دست را تشخیص دهد

ایتنا - یک تیم به رهبری علی معین، دانشجوی دکترای دانشگاه برکلی کالیفرنیا، یک بازوبند انعطاف‌پذیر ساخته است که قادر است تا سیگنال‌های الکتریکی را از 64 نقطه روی ساعد بخواند. پژوهشگران UC Berkeley دستگاهی ساخته‌اند که از سنسورهای پوشیدنی و نرم‌افزار هوش مصنوعی برای تشخیص اینکه یک فرد چه اشاره‌ای با دستش انجام می‌دهد استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سنسورها و AI به کمک الگوهای سیگنال الکتریکی در ساعد می‌توانند تشخیص دهند که فرد قصد دارد چه حرکتی با دستش انجام دهد. این پژوهشگران می‌گویند که این دستگاه راه را برای بهبود کنترل پروتزی و تعامل با دستگاه‌های الکترونیکی فراهم می‌آورد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این دستگاه می‌تواند نویدبخش دوران جدیدی باشد که امکان کنترل کامپیوترها بدون استفاده از یک کیبورد یا انجام بازی بدون نیاز به کنترلر فراهم شود. این سیستم همچنین پتانسیل جایگزینی فرمان خودروها را دارد. یک کاربرد محتمل‌تر آن فراهم‌سازی امکان کنترل دستگاه‌های پروتزی یا تعامل با تجهیزات الکترونیکی توسط افراد قطع عضو و معلول است.
 
علی معین، دانشجوی دکترای دانشگاه برکلی کالیفرنیا، می‌گوید قابلیت خواندن اشارات دست یک راه بهبود تعامل انسان با کامپیوتر است. تعامل انسان با کامپیوتر می‌تواند با استفاده از دوربینها و دید کامپیوتری بهبود یابد، ولی معین می‌گوید که سیستمی که تیم وی توسعه داده است حریم خصوصی افراد را هم حفظ می‌کند. این تیم یک بازوبند انعطاف‌پذیر ساخته است که قادر است تا سیگنال‌های الکتریکی را از 64 نقطه روی ساعد بخواند.
 
این سیگنال‌ها به یک چیپ الکتریکی تغذیه می‌شوند که با یک الگوریتم AI برنامه‌ریزی شده که می‌تواند سیگنال‌های جمع‌آوری شده از ساعد را به اشارات مشخص دست ارتباط دهد. محققان به این الگوریتم آموزش دادند که 21 اشاره دست فرد را تشخیص دهد، از جمله راست کردن شست، مشت کردن، و باز کردن کف دست.
 
پژوهشگران ابتدا قصد داشتند به این الگوریتم آموزش دهند که چگونه سیگنال‌های الکتریکی در بازو با اشارات دست متناظر هستند. به این منظور، کاربران باید یک نوع آستین را به دست می‌بستند و حرکتهای دست را یک به یک انجام می‌دادند. این دستگاه از نوعی از AI پیشرفته به نام الگوریتم رایانش ابرابعادی استفاده می‌کند که قادر است تا خود را با اطلاعات جدید به‌روزرسانی کند. این قابلیت برای AI امکان گنجاندن اطلاعات جدید در مدلش را فراهم می‌آورد تا بتواند به درستی اشارات دست را پیشبینی کند، حتی اگر بازوی کاربر عرقزده شود و یا بازویش بالای سرش باشد.
این دستگاه هنوز برای عرضه تجاری آماده نشده ولی این پژوهشگران بر این باورند که دیر یا زود نوبت به این فاز هم خواهد رسید.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گجت هوش مصنوعی علی معین اشارات دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، بیستمین شب موسیقی ارسباران ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

این برنامه با عنوان «طنین بال قو» به مناسبت زادروز زنده‌یاد غلامحسین بنان به یادمان این خواننده فقید موسیقی دستگاهی ایرانی اختصاص دارد.

در این برنامه که با حضور استادان، پیشکسوتان و هنرمندان موسیقی برگزار می‌شود، چندین اجرای موسیقی پیش‌بینی شده است و سخنرانان مراسم درباره ویژگی‌های آواز بنان نکاتی را بیان خواهند کرد.

غلامحسین بنان (زاده ۱۰ اردیبهشت ۱۲۹۰ و درگذشته ۸ اسفند ۱۳۶۴) خواننده موسیقی دستگاهی ایرانی بود. او از سال ۱۳۰۶ تا سال ۱۳۴۷ در زمینه موسیقی فعالیت داشت و عضو شورای موسیقی رادیو، استاد آواز هنرستان موسیقی تهران و بنیان‌گذار انجمن موسیقی ایران بود. بنان را نخستین خواننده ایرانی آشنا با خط بین‌المللی موسیقی (نُت) دانسته‌اند. جنس صدای وی از نوع باریتون بود. ترانه‌هایی از جمله «بهار دلنشین»، «الهه ناز» و سرود «ای ایران» از آثار شناخته‌شده با صدای بنان هستند.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید.

کد خبر 6093445 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • اتمسفر تماشایی ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک پیش از آغاز بازی دورتموند و پاری سن ژرمن / فیلم
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟